top of page
Logo-Foodness-2018-free-from.png

Mirë se vini në botën e FoodNess

Zbuloni më shumë rreth produkteve FoodNess,
për Bare, Restorante, Katering & Hoteleri!

Cfarë është FoodNess Free Form ?

FoodNess është risi në tregun ushqimor nëpërmjet kërkimit dhe zhvillimit të vazhdueshëm, bazuar në vëmendjen maksimale ndaj nevojave të konsumatorit. Foodness është veçanërisht e përkushtuar për prodhimin dhe shpërndarjen e produkteve gjithashtu të përshtatshme për të gjithë ata që kanë intolerancë ushqimore dhe janë veçanërisht të vëmendshëm ndaj përbërësve dhe cilësisë së lëndëve të para. Produktet ushqimore janë rreptësisht pa yndyrna të hidrogjenizuara dhe nuk përmbajnë OMGJ dhe, kur është e mundur, lindin nga lëndët e para organike, nuk përmbajnë gluten, laktozë dhe derivate qumështi. Vlera e shtuar e produkteve ushqimore qëndron në gjetjen e ekuilibrit të duhur midis asaj që shmanget, "PA" dhe asaj që favorizohet, "ME".

bottom of page